73 70 25 25

Her finder du
oversigten over
alle de hold
vi udbyder

Mystery Shopping Nordic

Her finder du
oversigten over
alle de hold
vi udbyder

Mystery Shopping Nordic

holdtræning

Holdtræning har mange fordele, når du skal træne effektivt. Du møder andre med samme problem, hvilket både kan give mulighed for erfaringsudveksling samt fællesøvelser med høj intensitet.

Du kan få tilskud fra Sygesikringen Danmark ved holdtræning.

Tilmeld dig holdtræning ved at kontakte klinikken på mail: mail@aulumfys.dk

Holdtræning er opbygget ved:

  • Opvarmning på kredsløbsmaskiner (Romaskine/cykel/cross trainer)
  • Specialøvelser hvor der arbejdes med specifikke problemer f.eks. stabilitet omkring hypermobile led, bevægelighed, rotationsøvelser og meget mere.
  • Fællestræning.

Holdoversigt

På klinikken tilbyder vi følgende hold:

Hold i samarbejde med Ældresagen

Kroppen gennemarbejdes på en måde, så der tages hensyn til deltagernes alder og skavanker. Der arbejdes med forskellige øvelser og redskaber, så hele kroppen bliver rørt.

Starter: Onsdag d. 27. januar 2021 kl. 09:30, kl. 10.00 og kl. 11.00.  

 Varighed: 1 time om ugen i 10 uger (Man betaler for et forløb af 10 gange )

Instruktør: Fysioterapeut Jimmi Højberg og Inge Larsen.

pris: 600 kr.

Efter-fødselshold

Optræning af hele kroppen med fokus på specielt bækkenbund, ryg og mave. Slappe steder i kroppen strammes op, mens stramme steder smidiggøres og udspændes. Du vil opleve at samvær, bevægelse og styrketræning giver dig nye kræfter og energi. Dit barn er også velkommen.

Varighed: 1 time om ugen i 5 uger (Man betaler for et forløb af 5 gange ) 

Tid: tirsdag kl. 10.45

Starter: Tirsdag d. 25. maj 2021     

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 375 kr.

Vi opstarter hold løbende. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere

Individuelt tilpasset træning

Til den enkelte udarbejdes der et individuelt tilpasset træningsprogram, som er målrettet mod den enkeltes problemer/skader. Det er muligt både at forebygge og genoptræne. Patienten træner ud fra programmet og vejledes under træningen af fysioterapeut. Der trænes i klinikkens udstyr så som kredsløbsmaskiner, trækapparatur og div. træningsredskaber.

Vi har flere hold om formiddagen.

Mandag: kl. 09.30, kl. 10.15, kl. 11.00 og kl. 15.00, tirs. kl. 10.45. tors. kl. 09.30, kl. 11.00, kl. 12.00, fre. kl. 11.15

Nye hold oprettes på opfordring.

Starter: løbende opstart.

Instruktør: Skiftende fysioterapeut

Pris: 59,53 pr. gang m/henvisning

GLA:D Hofte/knæ

Har du ondt i knæ eller hofte?

Slidgigt kan trænes væk!

Klinik for fysioterapi i Aulum tilbyder 8 ugers specialiseret træning og undervisning omkring Artrose (slidgigt).

Artrose-skole – også kaldet GLA:D – Godt Liv med Artrose i Danmark – er oprindeligt et svensk projekt, hvor man igennem de sidste 12 år har tilbudt træning og undervisning og dermed nedsat antallet af nye knæ eller hofteoperationer med 75%.

Se mere information om GLA:D konceptet på hjemmesiden www.glaid.dk

Kontakt klinikken for information om opstart, pris mm.

Se et lille indslag fra TV omkring GLAD

https://youtu.be/rFbg9KYQ04Y

Starter:  løbende optag

Tid: Tirsdag kl. 11.30 og Torsdag kl. 10:30

Instruktør: Fysioterapeut Jacob Baltser og Fysioterapeut Inge Larsen

Pris og mere information, kontakt klinikken

Ryghold

Forebyggelse og genoptræning af forskellige rygproblematikker. Træning starter med teori om ryggen og musklernes sammenspil. Der er fokus på ryg og mave samt stabiliserende muskulatur. Der arbejdes på gulv, med bold og i forskellige maskiner.

Der tages hensyn til forskellige skavanker og diagnoser.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger (Man betaler for et forløb af 12 gange )

Tid: mandag kl. 17:30, tirsdag kl. 17.30 og torsdag kl. 16.00

Starter: mandag d. 25 januar, tirsdag d. 26. januar og torsdag d. 28. januar 2021

Instruktør: Fysioterapeut Jimmi Højberg & Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 59,53 pr. gang m/henvisning 

Pris: 75,00 pr. gang u/henvisning

 

Pilates og Fysio-pilates i samarbejde med FOF Herning

Dette kursus henvender sig til dig, der har gener i ryg, skuldre, hofter, knæ m.m. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Pilates og Fysio-Pilates.

Træningen er blandt andet god til ryg- og nakkeproblemer, bækken og bækkenbund, og ikke mindst hofter. Derudover er træningen god til at afhjælpe ved problemer med balancen og giver en solid kropsholdning

Starter: I uge 4 2021.

Instruktør: Fysioterapeut og pilatesinstruktør Inge Larsen

Tilmelding og information gennem FOF Herning på deres hjemmeside her. https://www.fof.dk/herning/Searchresults#?cludoquery=Aulum%20fysioterapi&cludopage=1&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.fof.dk%2Fherning&cludorefpt=Kursuscenter%20FOF%20i%20Herning%20%7C%20Kurser%2C%20foredrag%2C%20kultur%20og%20koncerter 

Der ydes ikke tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, og henvisning er ikke nødvendig.

tRÆNING FOR DAGPLEJERE

Ofte er en dagplejers hverdag fyldt med mange tunge løft og andre udfordrende og ensidige arbejdsstillinger. Træningen vil være med fokus på at forebygge og styrke kroppen, så dagligdagens fysiske udfordringer bedre kan klares.

Skuldre, nakke, lænderyg og knæ er nogle af de udsatte områder for en dagplejer. Det kan vise sig som muskelspændinger, smerter i led, hovedpine mm. Træning er en effektiv måde at komme disse problematikker til livs. På holdet vil fysioterapeut Tina Øgendahl Sloth hjælpe dig med at få målrettet og tilpasset din træning, så du får nogle gode fysiske forudsætninger til at udføre dit daglige arbejde.

Udover træning vil du på holdet få socialt samvær med dine kollegaer, og så skal der selvfølgelig være plads til snak og en masse smil og grin.

Træningen vil overordnet bestå af en fælles opvarmning, træning af individuelt træningsprogram og afslutningsvis en fælles udspænding/afspænding.

Varighed: 1 time om ugen i 5 uger (Man betaler for et forløb af 5 gange ) 

Tid: Mandag kl. 18.30

Starter: Mandag den 25 januar 2021

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 375 kr.

Vi opstarter hold løbende ved minimum 7 deltagere. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere

 

Motionshold

Træning til hele kroppen som foregår på gulv og i maskiner, med hensynstagen til dine skavanker. Ønsker du at starte op med eller vedligeholde din træning så er dette hold lige noget for dig. Har du fx. en livsstilssygdom så mød op, der er bevis for at det hjælper.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger

Tirsdag kl. 16.30 

Starter: tirsdag d. 26 januar 2021, løbende optag

Instruktør: Fysioterapeut Jimmi Højberg

Pris: kr. 59,53 pr. gang m/henvisning

Pris kr. 75,00 pr. gang u/henvisning

 

Parkinson-hold

Træningen har til formål at modvirke følgerne af Parkinson, så deltageren bedre kan klare sin hverdag fysisk.

Vi arbejder generelt med styrke og udholdenhed/konditionstræning og lægger vægt på øvelser, der udfordrer balancen og stiller krav til tempo og koordination. Vi arbejder ud fra de nyeste kliniske retningslinjer til patienter med Parkinson

Alle mennesker har godt af at motionere, men specielt mennesker med Parkison får overraskende meget effekt med den rigtige træning. Man kan ikke træne sygdommen væk, men man kan træne, så de daglige gøremål bliver nemmere.

Der startes med en individuel konsultation, hvor forventningerne afstemmes. Herunder vil deltageren gennemgå en fysioterapeutisk undersøgelse, der bl.a. vil afdække deltagerens træningsbehov.

Starter: Løbende tilgang

Tid: fredag kl. 10.30 – 11.30

Instruktør: Fysioterapeut Jacob Baltser

Pris: Gratis for patienter med henvisning fra egen læge

Bevægelse af muskler og bindevæv

Her arbejder vi effektivt med kroppens bindevævsstrukturer  – også kaldet fascia.

Fascia strukturerne kan man godt sammenligne med elastikker i kroppen.Formålet med bevægelserne og øvelserne er, at genopbygge et friere og stærkere elastiknetværk og dermed få en bedre fornemmelse af egen krop.
Du  opnår en friere bevægelse i kroppen, og bedre grundlag for styrke og stabilitet, så du kan bevæge dig langt bedre. I den Fascia orienterede træning arbejder vi med både mobiliserende og styrkende træningsøvelser for hele kroppen. Via træningen og ved samtidig at arbejde målrettet med åndedrættet påvirker vi den del af kroppens nervesystem, som virker beroligende for kroppen. I træningen laver vi indledningsvis små bevægelser og sving. Derefter dynamiske stræk og mobiliserende øvelser for hele kroppen. Vi afslutter træningen med en kort mindful opmærksomhed på krop og åndedræt.

Starter: Torsdag den 28. januar 2021.

Tid: Torsdag kl. 13.15-14.30

Instruktør: Fysioterapeut Inge Larsen

Yderligere information og tilmelding ved FOF i Herning på deres hjemmeside: https://www.fof.dk/herning/Searchresults#?cludoquery=muskler%20bindev%C3%A6v&cludopage=1&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.fof.dk%2Fherning&cludorefpt=Kursuscenter%20FOF%20i%20Herning%20%7C%20Kurser%2C%20foredrag%2C%20kultur%20og%20koncerter&cludorefact=Muskler%20&cludorefaci=2 

Hensynstagende undervisning med FOF

Hensyntagende undervisning (H)

For alle, der har behov for særlig hensyn i undervisningen og ikke kan følge et almindeligt hold inden for det pågældende emne. 

Undervisningen foregår på små hold, med få deltagere, så der er mulighed for at få individuel vejledning i forhold til den enkeltes gener og skavanker. 

Du finder de fleste af vores hensyntagende hold her på hjemmesiden under menupunkterne “Mindfullness/meditation” samt under “Motion” (særligt yoga , pilates samt bevægelsestræning på land)

Du er altid velkommen til at ringe til FOF på tlf. 9722 4744 for nærmere oplysninger.

Mandehørm – Træning kun for mænd

Vi tilbyder nu et hold kun for mænd – Mandehørm. Det er for dig der har lyst til at komme op af sofaen og dyrke motion, men der ikke har lyst til at træne alene. Mandehørm er et hold hvor der er plads til sjov, sammenhold, god stemning kombineret med sved på panden, motion og bevægelse.

Træningen vil bestå af fælles opvarmning, leg og individuel træning i motionscenteret og en afsluttende udspænding/afspænding.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger (Man betaler for et forløb af 12 gange)

Starter: Torsdag den 28. januar 2021 kl. 7.30-8.15

Instruktør: Tina Øgendahl Sloth

Pris: 900 kr

Vi opstarter hold løbende ved minimum 7 deltagere. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere.

 

Leg med sanser (babymotorik)

Leg med sanser

Vi kan nu tilbyde dig og dit barn babymotorik. Babymotorik er en time, hvor mor eller far kan være nysgerrige og nærværende, sammen med sit barn igennem leg med sanser og balance. På holdet vil mor og far få viden om, hvorfor det er godt at stimulere sanserne og se nemme sansestimulerende lege, som I kan lege derhjemme. En af gangene vil der være fokus på babymassage.

Varighed: 1 time om ugen i 6 uger (man betaler for et forløb af 6 gange)

Starter: Tirsdag den 4. Maj 2021 kl. 9.30 og Mandag kl. 12:00

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 450 kr

 

 

holdtræning

Holdtræning har mange fordele, når du skal træne effektivt. Du møder andre med samme problem, hvilket både kan give mulighed for erfaringsudveksling samt fællesøvelser med høj intensitet.

Du kan få tilskud fra Sygesikringen Danmark ved holdtræning.

Tilmeld dig holdtræning ved at kontakte klinikken på mail: mail@aulumfys.dk 

Holdtræning er opbygget ved:

  • Opvarmning på kredsløbsmaskiner (Romaskine/cykel/cross trainer)
  • Specialøvelser hvor der arbejdes med specifikke problemer f.eks. stabilitet omkring hypermobile led, bevægelighed, rotationsøvelser og meget mere.
  • Fællestræning.

Holdoversigt

På klinikken tilbyder vi følgende hold:

Hold i samarbejde med Ældresagen

Kroppen gennemarbejdes på en måde, så der tages hensyn til deltagernes alder og skavanker. Der arbejdes med forskellige øvelser og redskaber, så hele kroppen bliver rørt.

Starter: Onsdag d. 27. januar 2021 kl. 09:30, kl. 10.00 og kl. 11.00.  

 Varighed: 1 time om ugen i 10 uger (Man betaler for et forløb af 10 gange )

Instruktør: Fysioterapeut Jimmi Højberg og Inge Larsen.

pris: 600 kr.

Efter-fødselshold

Optræning af hele kroppen med fokus på specielt bækkenbund, ryg og mave. Slappe steder i kroppen strammes op, mens stramme steder smidiggøres og udspændes. Du vil opleve at samvær, bevægelse og styrketræning giver dig nye kræfter og energi. Dit barn er også velkommen.

Varighed: 1 time om ugen i 5 uger (Man betaler for et forløb af 5 gange )  

Tid: Tirsdag kl. 10.45

Starter: Tirsdag d. 25. maj 2021    

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 375 kr.

Vi opstarter hold løbende ved minimum 7 deltagere. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere

Individuelt tilpasset træning

Til den enkelte udarbejdes der et individuelt tilpasset træningsprogram, som er målrettet mod den enkeltes problemer/skader. Det er muligt både at forebygge og genoptræne. Patienten træner ud fra programmet og vejledes under træningen af fysioterapeut. Der trænes i klinikkens udstyr så som kredsløbsmaskiner, trækapparatur og div. træningsredskaber.

Vi har flere hold om formiddagen.

Mandag: kl. 09.30, kl. 10.15, kl. 11.00 og kl. 15.00, tirs. kl. 10.45. tors. kl. 09.30, kl. 11.00, kl. 12.00, fre. kl. 11.15

Nye hold oprettes på opfordring.

Starter: løbende opstart.

Instruktør: Skiftende fysioterapeut

Pris: 59,53 pr. gang m/henvisning

GLA:D HOFTE/KNÆ

Har du ondt i knæ eller hofte?

Slidgigt kan trænes væk!

Klinik for fysioterapi i Aulum tilbyder 8 ugers specialiseret træning og undervisning omkring Artrose (slidgigt).

Artrose-skole – også kaldet GLA:D – Godt Liv med Artrose i Danmark – er oprindeligt et svensk projekt, hvor man igennem de sidste 12 år har tilbudt træning og undervisning og dermed nedsat antallet af nye knæ eller hofteoperationer med 75%.

Se mere information om GLA:D konceptet på hjemmesiden www.glaid.dk

Kontakt klinikken for information om opstart, pris mm.

Se et lille indslag fra TV omkring GLAD

https://youtu.be/rFbg9KYQ04Y

Starter: løbende optag

Tid: Tirsdag kl. 11.30 og torsdag kl. 10.30

Instruktør: Fysioterapeut Jacob Baltser og Fysioterapeut Inge Larsen

Pris og mere information, kontakt klinikken

Ryghold

Forebyggelse og genoptræning af forskellige rygproblematikker. Træning starter med teori om ryggen og musklernes sammenspil. Der er fokus på ryg og mave samt stabiliserende muskulatur. Der arbejdes på gulv, med bold og i forskellige maskiner.

Der tages hensyn til forskellige skavanker og diagnoser.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger (Man betaler for et forløb af 12 gange )

Tid: mandag kl. 17:30, tirsdag kl. 17.30, torsdag kl. 06:15 og torsdag kl. 16.00

Starter: mandag d. 25 januar, tirsdag d. 26. januar og torsdag d. 28. januar 2021

Instruktør: Fysioterapeut Jimmi Højberg & Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 59,53 pr. gang m/henvisning 

Pris: 75,00 pr. gang u/henvisning

Pilates og Fysio-pilates i samarbejde med FOF Herning

Dette kursus henvender sig til dig, der har gener i ryg, skuldre, hofter, knæ m.m. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Pilates og Fysio-Pilates.

Træningen er blandt andet god til ryg- og nakkeproblemer, bækken og bækkenbund, og ikke mindst hofter. Derudover er træningen god til at afhjælpe ved problemer med balancen og giver en solid kropsholdning

Starter: I uge 4 2021.

Instruktør: Fysioterapeut og pilatesinstruktør Inge Larsen

Tilmelding og information gennem FOF Herning på deres hjemmeside her. https://www.fof.dk/herning/Searchresults#?cludoquery=Aulum%20fysioterapi&cludopage=1&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.fof.dk%2Fherning&cludorefpt=Kursuscenter%20FOF%20i%20Herning%20%7C%20Kurser%2C%20foredrag%2C%20kultur%20og%20koncerter 

Der ydes ikke tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, og henvisning er ikke nødvendig.

Træning for dagplejere

Ofte er en dagplejers hverdag fyldt med mange tunge løft og andre udfordrende og ensidige arbejdsstillinger. Træningen vil være med fokus på at forebygge og styrke kroppen, så dagligdagens fysiske udfordringer bedre kan klares.

Skuldre, nakke, lænderyg og knæ er nogle af de udsatte områder for en dagplejer. Det kan vise sig som muskelspændinger, smerter i led, hovedpine mm. Træning er en effektiv måde at komme disse problematikker til livs. På holdet vil fysioterapeut Tina Øgendahl Sloth hjælpe dig med at få målrettet og tilpasset din træning, så du får nogle gode fysiske forudsætninger til at udføre dit daglige arbejde.

Udover træning vil du på holdet få socialt samvær med dine kollegaer, og så skal der selvfølgelig være plads til snak og en masse smil og grin.

Træningen vil overordnet bestå af en fælles opvarmning, træning af individuelt træningsprogram og afslutningsvis en fælles udspænding/afspænding.

Varighed: 1 time om ugen i 5 uger (Man betaler for et forløb af 5 gange ) 

Tid: Mandag kl. 18.30

Starter: Mandag den 25 januar 2021

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 375 kr.

Vi opstarter hold løbende ved minimum 7 deltagere. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere

 

Motionshold

Træning til hele kroppen som foregår på gulv og i maskiner, med hensynstagen til dine skavanker. Ønsker du at starte op med eller vedligeholde din træning så er dette hold lige noget for dig. Har du fx. en livsstilssygdom så mød op, der er bevis for at det hjælper.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger

Mandag kl. 16.30 

Starter: Mandag d. 25. januar, løbende optag

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: kr. 59,53 pr. gang m/henvisning

Pris kr. 75,00 pr. gang u/henvisning

Parkinson-hold

Træningen har til formål at modvirke følgerne af Parkinson, så deltageren bedre kan klare sin hverdag fysisk.

Vi arbejder generelt med styrke og udholdenhed/konditionstræning og lægger vægt på øvelser, der udfordrer balancen og stiller krav til tempo og koordination. Vi arbejder ud fra de nyeste kliniske retningslinjer til patienter med Parkinson
Alle mennesker har godt af at motionere, men specielt mennesker med Parkison får overraskende meget effekt med den rigtige træning. Man kan ikke træne sygdommen væk, men man kan træne, så de daglige gøremål bliver nemmere.

Der startes med en individuel konsultation, hvor forventningerne afstemmes. Herunder vil deltageren gennemgå en fysioterapeutisk undersøgelse, der bl.a. vil afdække deltagerens træningsbehov.

Starter: Løbende tilgang
Tid: fredag kl. 11.30 – 12.15
Instruktør: Fysioterapeut Jacob Baltser
Pris: Gratis for patienter med henvisning fra egen læge

Bevægelse af muskler og bindevæv

Her arbejder vi effektivt med kroppens bindevævsstrukturer  – også kaldet fascia.

Fascia strukturerne kan man godt sammenligne med elastikker i kroppen.Formålet med bevægelserne og øvelserne er, at genopbygge et friere og stærkere elastiknetværk og dermed få en bedre fornemmelse af egen krop.
Du  opnår en friere bevægelse i kroppen, og bedre grundlag for styrke og stabilitet, så du kan bevæge dig langt bedre. I den Fascia orienterede træning arbejder vi med både mobiliserende og styrkende træningsøvelser for hele kroppen. Via træningen og ved samtidig at arbejde målrettet med åndedrættet påvirker vi den del af kroppens nervesystem, som virker beroligende for kroppen. I træningen laver vi indledningsvis små bevægelser og sving. Derefter dynamiske stræk og mobiliserende øvelser for hele kroppen. Vi afslutter træningen med en kort mindful opmærksomhed på krop og åndedræt.

Starter: Torsdag den 28 januar 2021. 

Tid: torsdag kl. 13.15-14.30

Instruktør: Fysioterapeut Inge Larsen

Yderligere information og tilmelding ved FOF i Herning på deres hjemmeside: https://www.fof.dk/herning/Kursusoversigt/Motion/Motion-for-hele-kroppen/bevaegelse-af-muskler-og-bindevaev?id=36166

HENSYNSTAGENDE UNDERVISNING MED FOF

Dette kursus henvender sig til dig, der har gener i ryg, skuldre, hofter, knæ m.m. Dog vil alle uanset alder, diagnose og træningstilstand have gavn af Pilates og Fysio-Pilates.

Træningen er blandt andet god til ryg- og nakkeproblemer, bækken og bækkenbund, og ikke mindst hofter. Derudover er træningen god til at afhjælpe ved problemer med balancen og giver en solid kropsholdning

Starter: I uge 4 2021.

Instruktør: Fysioterapeut og pilatesinstruktør Inge Larsen

Tilmelding og information gennem FOF Herning på deres hjemmeside her. https://www.fof.dk/herning/Searchresults#?cludoquery=Aulum%20fysioterapi&cludopage=1&cludorefurl=https%3A%2F%2Fwww.fof.dk%2Fherning&cludorefpt=Kursuscenter%20FOF%20i%20Herning%20%7C%20Kurser%2C%20foredrag%2C%20kultur%20og%20koncerter 

Der ydes ikke tilskud fra Sygeforsikringen Danmark, og henvisning er ikke nødvendig.

MANDEHØRM - TRÆNING KUN FOR MÆND

MANDEHØRM

Vi tilbyder nu et hold kun for mænd – Mandehørm. Det er for dig der har lyst til at komme op af sofaen og dyrke motion, men der ikke har lyst til at træne alene. Mandehørm er et hold hvor der er plads til sjov, sammenhold, god stemning kombineret med sved på panden, motion og bevægelse.

Træningen vil bestå af fælles opvarmning, leg og individuel træning i motionscenteret og en afsluttende udspænding/afspænding.

Varighed: 1 time om ugen i 12 uger (Man betaler for et forløb af 12 gange)

Starter: Torsdag den 28. januar 2021 kl. 7.30-8.15

Instruktør: Tina Øgendahl Sloth

Pris: 900 kr

Vi opstarter hold løbende ved minimum 7 deltagere. Ring til klinikken, så vi kan aftale nærmere.

 

LEG MED SANSER - BABYMOTORIK

Leg med sanser – babymotorik

Vi kan nu tilbyde dig og dit barn babymotorik. Babymotorik er en time, hvor mor eller far kan være nysgerrige og nærværende, sammen med sit barn igennem leg med sanser og balance. På holdet vil mor og far få viden om, hvorfor det er godt at stimulere sanserne og se nemme sansestimulerende lege, som I kan lege derhjemme. En af gangene vil der være fokus på babymassage.

Varighed: 1 time om ugen i 6 uger (man betaler for et forløb af 6 gange)

Starter: Tirsdag den 4. Maj 2021 kl. 9.30 og Mandag den 3/5 kl. 12:00

Instruktør: Fysioterapeut Tina Sloth

Pris: 450 kr